Zeljko Kopic e terminat! Ce a putut să spună după înfrângerea din prelungiri cu FC Botoşani. Dinamo a ajuns pe loc direct retrogradabil

Zeljko Kopic e terminat! S-a aflat ce a putut să spună după înfrângerea din prelungiri cu FC Botoşani. Dinamo a ajuns pe loc direct retrogradabil, iar următorul meci, cu FC Voluntari, devine capital.

Zeljko Kopic a ajuns la capătul răbdării. Antrenorul celor de la Dinamo nu-şi explică înfrângerea echipei sale din prelungiri, cu FC Botoşani.

Zeljko Kopic e terminat!

FC Botoșani a reușit să o învingă pe Dinamo, scor 2-1, în cadrul etapei a șasea din play-out-ul din Superliga. La finalul partidei, Zeljko Kopic și-a găsit cu greu cuvintele, însă s-a ferit să-și critice jucătorii.

Tehnicianul croat a sunat adunarea și a anunțat că echipa trebuie să-și revină pentru meciul cu Voluntari de vineri, 26 aprilie. ”Am pierdut meciul în ultimul minut. Nu am mai trăit o asemenea experiență în viața mea, pentru mine este greu să spun ceva. Dacă vorbesc despre a doua repriză, jucătorii s-au luptat, ne-am apărat foarte bine și cred că Botoșani nu a avut ocazii mari până la ultimul minut.

O să fie foarte greu. În prima repriză am avut multe ocazii, după primul gol primit am început să jucăm mai în față, am avut penalty, am marcat, dar e greu. Trebuie să ne revenim și să jucăm vineri cu Voluntari cu tot ce avem. Când primești asemenea gol e greu să explici”, a spus Zeljko Kopic, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed