Scandal uriaş la Dinamo! Zeljko Kopic, obligat să dea afară mai mulţi jucători. Un fost mare jucător a dat ordin

Scandal uriaş la Dinamo după ce au scăpat de retrogradare! Zeljko Kopic, obligat să dea afară mai mulţi jucători din sezonul viitor. Un fost mare jucător a dat ordin să se facă schimbări majore.

Zeljko Kopic a reușit să salveze echipa de la retrogradare cu multe emoții. Victoria din ultima etapă cu UTA și rezultatele directe au contribuit la acest final fericit. Meciurile de baraj împotriva celor de la Csikszereda nu le-au pus probleme mari dinamoviștilor.

Zeljko Kopic primește ordin!

Fostul mare atacant al ”Câinilor”, Ionel Dănciulescu a analizat situația lotului de la Dinamo și este de părere că trebuie făcute schimbări mari în cadrul echipei. Acesta a numit și câțiva jucători care ar trebui să plece din Ștefan cel Mare. Dănciulescu fost extrem de vehement în privința lui Edgar Ie, fundașul central care are un salariu lunar de peste 20.000 de euro.

”Aici mai trebuie să plece și niște jucători. Edgar Ie, ce facem cu el, la peste 20.000 de euro salariu lunar? Vreo 6 jucători care trebuie să plece îi văd aici pe bancă.
Neluț Roșu la fel, nu cred că va mai rămâne. Dani Iglesias este într-un regres enorm. Eu cred că ar trebui să plece 7-8 jucători. Selmani, atacantul, nu a confirmat deloc”, a afirmat Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

În iarnă s-au făcut investiții extraordinar de mari. Dă-mi voie să spun, pentru că eu cunosc lucrul acesta…

Edgar Ie este un jucător care are peste 24.000 de euro la Dinamo, iar asta o spun din sursă sigură: 18.000 îi are pe contract și restul din Red&White. Sunt și alți jucători plătiți cu sume importante. Sunt și alții cu 12-15.000 + bonusuri de performanță, era un buget de play-off, sunt niște bani, n-ar fi trebuit să avem emoțiile pe care le-am avut pe acest final de sezon”, a spus Ionel Dănciulescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed