Wanda Nara a luat foc! Gestul lui Mauro Icardi a scos-o din minți. Ce a putut să facă fotbalistul /Foto

Wanda Nara a luat foc! Celebra impresară a fost enervată la culme de un gest făcut de Mauro Icardi. Se pare că Nara și Icardi sunt din nou în centru atenției, deși lucrurile păreau că s-au normalizat în relația lor.

Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, dar se pare că telenovela dintre fotbalist și impresară continuă.

Wanda Nara, enervată la culme

Wanda Nara a fost enervată la culme. Mauro Icardi a călcat din nou pe bec. Fotbalistul argentinian a fost văzut recent într-un club din Istanbul. Acesta ieșea din locație fiind însoțit de 3 femei. Jurnaliștii care au aflat informația se așteptau ca relația dintre Wanda Nara și Icardi să se deterioreze din nou, dar celebra impresară s-a enervat mai mult pe aceștia.

Când a fost contactată de jurnaliști aceasta a explodat din cauza întrebărilor adresate despre relația cu partenerul său. Wanda a recunoscut că le cunoștea pe cele 3 femei.

„Sunt partenerele antrenorilor, le cunosc pe toate. Eu sunt foarte tradiționalistă. El e bărbatul vieții mele, e familia mea”, a spus Wanda Nara, potrivit Mundo Deportivo.

Cei doi au mai trecut prin clipe grele. La începutul lunii februarie, Wanda Nara și Icardi anunțau că divorțează. Între timp se pare că lucrurile s-au schimbat. Aceștia sunt căsătoriți din 2014 și au împreună două fete. După acest episod, Mauro Icardi a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare în care apare alături de Wanda și de fiicele lui.

Înainte de a se împăca cu Icardi, celebra impresară a povestit cum a reușit să îl cucerească pe argentinian.

„Le-am adus celor de la Inter 70 de milioane de euro din vânzarea lui Icardi. Cu acei bani a fost construită apoi acea echipă cu care a fost câștigat Scudetto. Am rămas în relații bune cu clubul. Real Madrid și Juventus l-au dorit și ele pe Mauro. Cum l-am cucerit? Cu gătitul pastelor cu unt și parmezan”, a spus Wanda, conform jurnalistului Nicolo Schira.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed