Vor fi suspendați? Scandări scandaloase ale celor de la Rapid după victoria cu FCSB. Ce a făcut Adrian Mutu

Scandări scandaloase ale celor de la Rapid după victoria cu FCSB. Giuleștenii au câștigat, 5-1, pe Arena Națională, în ultima etapă din play-off, dar cei peste 2000 de fanii s-au dat în spectacol.

O parte dintre jucătorii lui Adrian Mutu li s-au alăturat.

Scandări scandaloase ale celor de la Rapid după victoria cu FCSB

Rapid a zdrobit-o pe FCSB în ultimul meci din acest sezon. La finalul meciului, jucătorii au mers să salute galeria. Deși pe parcursul meciului fanii rapidiști au fost au fost destul de liniștiți, la final s-au dat în spectacol.

Inițial, au început să scandeze „Ole, ole, mulțumim Rapidule” și „C-așa sunt eu rapidist”. Apoi însă s-au dezlănțuit și i-au jignit pe cei de la FCSB. La toată scena au luat parte și o parte dintre jucători. Aceștia erau întorși cu spatele spre fanii lor și îndreptați cu fața spre peluza unde au stat rivalii: „Ale, aleo, și le f***m la mișto, Ale, ale, vă f***m nevestele.

Singurii care nu au luat parte la aceste scene au fost Adrian Mutu și cei din staff.

Adrian Mutu: „O victorie împotriva FCSB-ului îndulcește orice”

”Scorul mai puțin contează. Nici cele trei puncte nu mai contau. A fost o victorie a orgoliilor. Trebuia să câștigăm neapărat. Dacă am făcut-o într-o manieră categorică, e și mai bine. Am fost mai motivați, am debutat și câțiva copii. Alegerile făcute au fost pentru a se obișnui cu atmosfera unui meci important, cu tensiunea unui derby, chiar dacă s-a mai pierdut această presiune. Mă bucur că echipa a tratat serios acest meci. Mergem în vacanță, o vacanță meritată, iar, peste trei săptămâni, vom începe cantonamentul.

Vom vedea ce decizii vom lua, cu siguranță vor fi și plecări. Vreau să mă bucur de această victorie. Sunt 11 luni de muncă, mi s-a părut un sezon foarte lung, cu stres, presiune mare. Abia aștept să plec în vacanță.

Când reprezinți Rapidul, o victorie împotriva FCSB-ului îndulcește orice, e normal. Nu m-am gândit să plec. Cred în această echipă, cred că poate evolua. Ne-am îndeplinit obiectivul principal. În play-off, am văzut limitele echipei, știm ce să îmbunătățim.

Am fost contestat, se întâmplă, toți antrenorii au fost contestați, inclusiv Dan Petrescu. Vreau să îi asigur că îmi fac datoria sută la sută, îmi iau munca în serios. Am înțeles în anumite momente că în viața unei echipe sunt și momente mai puțin bune”, a declarat Adrian Mutu după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed