Vlad Chiricheş schimbă echipa! Căpitanul României, pe lista unei formaţii din Serie A. Gafele de la naţională nu au contat

Vlad Chiricheş schimbă echipa! Căpitanul României se află pe lista unei formaţii din Serie A. Gafele de la naţională nu au contat. După România – Muntenegru 0-3, fundaşul a spus că ar vrea să se retragă de la echipa naţională. Nu ar fi singura schimbare din carieră.

După 4 meciuri slabe în tricoul României, Vlad Chiricheș continuă să rămână în atenția celor de la Cremonese. Nou-promovata în Serie A și-l dorește pe căpitanul naționalei României în această vară, conform tuttomercatoweb.com.

Formația din Lombardia intenționează să se întărească semnificativ în zona liniei defensive, iar internaionalul român este una dintre opțiuni.

Fundașul de la Sassuolo a recunoscut că varianta retragerii de la naţională ar putea să fie luată în calcul de el. „E un moment trist pentru echipa națională. Am făcut un joc slab, e un moment greu, e și finalul ăsta de sezon. Ne pare rău că nu am făcut mai mult, nu ne-am ridicat la așteptările tuturor. Îmi pare rău! În momentul de față, cifrele spun totul.

Trebuie să ridicăm privirea din pământ, să mergem la echipele de club, să jucăm meci de meci și să venim mai hotărâți aici. Să avem mai multă încredere în noi. Trebuie să dăm drumul la fapte, să lăsăm vorba.

E trist, sunt dezamăgit de această perioadă. Nu știu (n.r. despre retragere), sper ca după vacanță să-mi liniștesc puțin și gândurile. Să mă întorc bine la club, apoi, în septembrie să vin cu determinare”, a spus Vlad Chiricheș la Prima TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed