Vlad Chiricheş pune presiune pe Edi Iordănescu! Anunţul nopţii înaintea EURO 2024: ‘Mi-am trasat obiectivul ăsta’ + Andrei Vlad şochează pe toată lumea

Vlad Chiricheş pune presiune pe Edi Iordănescu! Anunţul nopţii înaintea EURO 2024. Fundaşul campioanei încă mai speră la o convocare pentru turneul final din Germania. De aceea, şi-a dorit să joace şi în Giuleşti pentru a avea cât mai multe meciuri în picioare.

Vlad Chiricheş a avut mai multe probleme cu accidentările. Chiar dacă echipa sa a pierdut, fundaşul se gândeşte doar la EURO 2024.

Vlad Chiricheş pune presiune pe Edi Iordănescu!

„A fost frumos, atmosferă frumoasă pe Giuleşti. Am controlat jocul, dar prea multe contraatacuri. Pe greşelile noastre au marcat golurile. Nu etalez alibiuri. Am venit cu cea mai bună formulă din momentul ăsta. Băieţii care au jucat s-au dăruit. Pe anumite momente s-au descurcat foarte bine.

Mi-am dorit să joc, am avut obiectiv de când m-am întors după accidentare să joc toate meciurile. Am încercat să am o lună cu jocuri bune, să reuşesc să fiu în lotul pentru echipa naţională. Mi-am trasat obiectivul ăsta. Să am luna mai cu meciuri în picioare, să fiu în formă. Să încerc să joc cât mai bine şi să fiu acolo. Dacă va fi să fie e nevoie şi de o pauză scurtă şi vedem dacă se va întâmpla”, a spus Vlad Chiricheş, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Andrei Vlad a revenit după 2 ani titular, dar a gafat la primul gol. Este posibil să plece de la FCSB la finalul sezonului. „Din păcate, nu am terminat anul cum ne-am dorit. Suntem campioni şi ne bucurăm de acest lucru. Nu am venit în vacanţă, am venit să mă bucur de fotbal. Nu îmi reproşez nimic. Am fost nevoit să fiu rezervă, dar nu accept vreodată statutul de rezervă. Mergem înainte, ne antrenăm. Viitorul meu e incert. Îmi doresc să joc, dar am contract până în iarnă şi vom vedea. Vorbiţi cu conducerea echipei, nu ştiu dacă plec sau nu”, a spus Andrei Vlad, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed