Vlad Chiricheș a întrerupt discuțiile cu Cremonese. A invocat motive personale

Căpitanul naționalei a petrecut două sezoane la Sassuolo și acum și-ar dori să facă o schimbare. Printre echipele interesate de serviciile sale au fost Monza și Cremonese, ultima demarând discuțiile în urmă cu câteva zile.

Italienii anunță însă că românul a decis să întrerupă negocierile deocamdată, invocând motive personale. Informația a fost confirmată și de directorul sportiv al italienilor care spune că negocierile se vor relua după ce Chiricheș își rezolvă unele probleme personale.

„Deocamdată nu este un acord între părți”, scriu cei de la Sassuolo News.

Vlad Chiricheș pare că nu este foarte mulțumit de discuțiile cu echipele din Serie A

Presa din peninsulă scrie că jucătorul român ar mai aștepta și alte oferte înainte de a decide unde va juca sezonul următor. Este cert însă că își va căuta o echipă la care va putea să fie titular.

”În următoarele zile ar urma să fie demarate negocierile cu Sassuolo și pentru fundașul român Chiriches. Părțile sunt apropiate, este vorba doar de câteva cifre și de a convinge jucătorul”, scrie Gazzeta dello Sport.

Vlad Chiricheș a fost titular la Sassuolo în sezonul trecut din Serie A. A avut meciuri bune, dar și momente slabe.

Sassuolo l-a cumpărat pe Chiricheș cu 9,5 milioane de euro în vara lui 2020, iar la 1 iulie 2023 ar deveni liber de contract. Căpitanul României este cotat de Transfermarkt.de la 1,8 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed