Vin la națională pentru bani? Meme Stoica spune că fotbaliștii convocați la lot primesc 300 de euro pentru o zi!

Suporterii echipei naționale cu siguranță n-au știut asta. Și e de urmărit cum vor reacționa când vor afla ceea ce a dezvăluit managerul FCSB-ului, Mihai Stoica, în această seară.

Pentru cele 18 zile petrecute în cantonament, înainte și între meciurile din Liga Națiunilor, fiecare „tricolor” a plecat acasă cu o sumă bunicică, o diurnă cumulată de 5.400 de euro, a anunțat Meme, revoltat de această situație.

”Dar de ce dai diurnă la echipa naţională? Diurnă înseamnă cheltuieli de masă şi cazare. Tu asiguri masă şi cazare. Dă-le prime jucătorilor, dar nu neapărat asta.

De ce dai diurnă? E o sumă foarte mare. Înţeleg că jucătorii… N-am întrebat jucătorii noştri, dar înţeleg că iau 300 de euro pe zi. 300 de euro pe zi la 18 zile de cantonament înseamnă 5.400 de euro. Înmulţit cu peste 25 de jucători, da… Cum facem? Cum justificăm astea? De ce le dăm foc banilor?”, a povestit Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

”Burleanu face ce vrea el, nu dă explicații nimănui. Îl pune pe Bratu la tineret. Domnule, dar n-a făcut niciun rezultat în viața lui. A retrogradat cu echipe care aveau obiectiv promovarea…

Înțeleg că Burleanu încasează o sumă importantă de la o comisie FIFA. Foarte frumos! Am înțeles că are o engleză impecabilă și știe să se comporte. Dar trebuie să dea acum explicații și în România!”, a mai spus Meme.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed