Victor Piţurcă va fi uimit! Dezvăluiri uluitoare despre cea mai cunoscută amantă din România. Sumele uriaşe pe care le-a cheltuit

Victor Piţurcă va fi uimit! Dezvăluiri uluitoare despre cea mai cunoscută amantă din România. Sumele uriaşe pe care le-a cheltuit vedeta. Sunt amănunţte absolut incredibile despre fosta amantă secretă a antrenorului.

Ies la iveală amănunte incredibile despre femeia care are un copil cu Victor Piţurcă. S-a aflat câţi bani a cheltuit Vica Blochina pe operaţii.

Victor Piţurcă va fi uimit!

Au apărut detalii incendiare despre sumele de bani plătite cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician. Fosta balerină, Vica Blochina face eforturi uriaşe pentru a-şi ascunde vârsta.

Cea mai cunoscută amantă din România s-a iubit, ani de zile, cu Victor Piţurcă. Vedeta va împlini 49 de ani în luna august. Pentru a slăbi a apelat chiar şi la intervenţia numită plicatură gastrică. Chiar dacă a trecut prin momente cumplite, a decis să revină la medicul estetician.

În mai puţin de o săptămână şi-a făcut patru intervenţii estetice. ”Vica a beneficiat de un pachet full face care costă 2.500 de euro. În acest pachet a fost inclus: botox pentru estomparea ridurilor de expresie și acid hialuronic pentru volumizarea pomeților, buzelor și pentru reconturarea mandibulară. Toate aceste proceduri au șters 10 ani de pe fața Vicăi și am decis împreună să urmăm acest plan de intervenții minim-invazive, nefiind încă nevoie să apelăm la bisturiu pentru ceva chirurgical.

Întreaga procedură durează aproximativ o oră și se face cu o anestezie topică, făra dureri sau disconfort pentru pacienta noastră. Rezultatul final se păstrează aproximativ 9-12 luni și este varianta cea mai bună înainte de liftingul chirurgical”, a declarat Auday Al-Ahmad, esteticianul care s-a ocupat de procedurile Vicăi, conform libertatea.ro.

16 ani a fost Vica Blochina într-o relaţie secretă cu Victor Piţurcă. Cei doi au împreună şi un copil, pe Edan, cel care s-a mutat cu tatăl său.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed