Victor Piţurcă va fi șocat! Ce a putut să facă cea mai cunoscută amantă din România. Internetul a luat foc / Foto

Victor Piţurcă va fi șocat! S-a aflat ce a putut să facă cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina.

Vica Blochina a făcut un lucru care i-a șocat pe urmăritorii ei de pe Internet. Fosta amantă a lui Pițurcă a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie cu ea în care apare complet dezbrăcată, imaginea fiind făcută pe vremea când aceasta avea doar 25 de ani.

Victor Piţurcă va fi șocat

Anterior, admiratorii ei i-au cerut o poză mai veche de-a sa, iar Vica Blochina a ales să se conformeze doleanțelor internauților.

„Ești superbă, dar niciodată nu am văzut o poză cu tine la 19/20/21 de ani”, a scris unul dintre fanii acesteia. Urmăritorii ei au remarcat faptul că fosta iubită a lui Pițurcă arată acum la fel de bine ca la 25 de ani.

„Senzațională femeie” și „Superbă, splendidă”, au fost două dintre comentariile primite de Vica Blochina la „story-ul” ei nud.

Blochina a dezvăluit că este atentă la alimentația ei, face sport și apelează deseori la ajutorul medicului estetician. De altfel, de curând aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului.

„Recuperarea după plicatura gastrică necesită răbdare. Sunt zile mai bune și zile mai puțin bune. Nu am dureri de stomac, doar o mică jenă și mă doare capul. Îmi este puțin foame. Beau doar lichide calde, 2 litri pe zi minimum. Medicamente prescrise nu sunt multe”, a explicat Vica pe pagina ei de Instagram.

Fosta balerină a declarat în cadrul emisiunii „La Măruță” că are „doar” trei operații estetice.

„Am făcut rinoplastie, fese, ridicare de sâni și cam atât. Trei, dar au fost dificile, grele. Pe unele dintre ele nu le-aș mai face. N-aș mai face transformare de grăsime în fese niciodată. Am fost într-un reality-show și aveam nevoie de conținut.

De nebună ce am fost, m-am dus să mă operez. Acum îmi pare rău. A fost foarte dureroasă intervenția, mi-a fost foarte rău. Niciodată nu aș mai repeta experiența”, a spus Vica Blochina.

Victor Piţurcă şi Vica Blochina s-au iubit în secret, timp de 16 ani. Cei doi au împreună şi un băiat, Edan, pe care fostul selecţioner l-a recunoscut cu greu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed