Fiica lui Victor Piţurcă uimeşte pe toată lumea! Apariţie rară a tinerei. Imaginile au devenit imediat virale / Foto

Fiica lui Victor Piţurcă uimeşte pe toată lumea! Apariţie rară a tinerei. Imagini au devenit imediat virale.

Fostul selecționer al României are trei copii, Claudia, Alexandru și Edan. Fiica lui Victor Pițurcă a fost mereu o prezență extrem de discretă preferând să stea departe de lumina reflectoarelor.

Fiica lui Victor Piţurcă uimeşte pe toată lumea

Claudia Naboiu, 42 de ani, este cea mai mare dintre copiii fostului selecționer. Chiaar dacă este de o frumusețe răpitoare, mereu a stat departe de ochii presei. Aceasta are o firmă de arhitectură și lucrează la diferite proiecte imobiliare alături de fratele său, Alexandru.

Este măritată cu Mihai Naboiu, un cunoscut om de afaceri și au împreună doi băieți.

Victor Pițurcă, Claudia și Alexandru au o jumătate de milion de euro pe un teren de 1900, lângă Parcul Carol, unde construiesc un complex rezidențial.

Fostul selecționer, dezvăluiri despre familie

În trecut, Pițurcă a vorbit în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin” despre soția sa, Maria. Fostul selecționer spune că a fost un bărbat foarte norocos pentru că partenera sa a fost o femeie extrem de echilibrată.

„am fost foarte norocos. Așa le spun și copiilor mei, și lui Alex, el deja are probleme. Trebuie să ai noroc. Trebuie să știi ce alegi. Așa s-a întâmplat la mine, am fost mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur, că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 am cunoscut-o. Ne-am cunoscut la Târgu Jiu.

Ea era încă elevă la liceu. Eu am venit la Scornicești (FC Olt Scornicești), ea a terminat în momentul acela liceul, a luat la facultate, la Craiova, și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești. A terminat Electrotehnica, iar ultimul an l-a făcut la București.

Gândiți-vă că eu nu prea am știut cum au crescut copiii. Numai soția mea s-a ocupat. Eu eram numai în cantonamente.

Nu știam ce era viața de familie, numai cantonamente, rar veneam. Am fost un tată exigent. Am avut grijă ca copiii mei să aibă o educație sănătoasă. Am niște copii liniștiți și cu o educație aleasă”, a povestit el în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed