Victor Piţurcă a dat verdictul! Anunţ clar despre Alexandru Mitriţă. Ce spune despre vedeta celor de la CSU Craiova

Victor Piţurcă a vorbit despre prestațiile lui Alexandru Mitriţă. Fostul selecționer al echipei naționale este de părere că vedeta de la CSU Craiova este cel mai bun jucător din Superliga.

Deși prestațiile lui Alexandru Mitriță sunt excelente, iar rezultatele sunt pe măsură, Edi Iordănescu l-a sărit pe jucător în preliminariile EURO 2024. Mai mult, nu a fost prezent nici la meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia. Ultima convocare a acestuia a fost în iunie 2022.

Victor Piţurcă a dat verdictul!

13 goluri și 11 pase decisive a reușit Alexandru Mitriță la CSU Craiova în acest sezon, iar Edi Iordănescu îl are în vedere pentru capionatul european din vară. Victor Pițurcă îl consideră pe Mitriță cel mai bun fotbalist din Superliga.

„Dacă Mitriță merită la EURO decide numai selecționerul. După cum a jucat, merită. E cel mai bun jucător din campionatul românesc, din punctul meu de vedere. E singurul jucător care driblează în profunzime. Are și pase de gol, el a crescut mult în valoare în ultimul timp și văd că-și dorește foarte mult la Craiova. El a renunțat la contracte mari ca să vină la Craiova cu ambiția de a câștiga.

Mitriță a avut evoluții foarte bune, dar depinde numai de selecționer. Nu e obligatoriu să joci la echipa de club formidabil și să dai randamentul cel mai bun la echipa națională. Am avut și eu câteva cazuri, dar parcă pe timpul meu erau mai mulți jucători valoroși. Acum sunt puțini jucători de valoare, iar Mitriță esteunul dintre ei”, a spus Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Alex Mitriță a revenit la CSU Craiova în vara lui 2023. Pe atunci Mihai Rotaru plătea oficialilor clubului din New York suma de 2.5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed