Vica Blochina și-a petrecut ziua fără fiul ei și al lui Pițurcă, dar cu Bănel și cu Drăgulescu! Și s-a sărutat cu o femeie!

Despre Vica Blochina a auzit lumea după ce a intrat în scandal cu Victor Pițură și ca să se răzbune, a făcut publică relația lor. 16 ani a susținut fosta balerină că a fost în grațiile celebrului antrenor cu care are împreună și un băiat, pentru care s-a tot judecat cu fostul selecționer al naționalei pentru pensia alimentară și ca să-l recunoscă.

Acum, la ani lumină de la megascandal, Edan s-a mutat deja la tatăl său și nici măcar în vacanțe nu ar mai vrea să meargă cu Vica. Bineînțeles că nu a fost prezent nici la petrecerea excentrică pe care mama lui a dat-o în ziua în care a împlinit 47 de ani, pentru că era oricum un eveniment dedicat adulților.

Vica și-a sărbătorit pe lux și opulență, într-un bikini party. Vica a cântat și a dansat toată noaptea, printre invitații ei, și a oferit și un moment-șoc: s-a sărutat cu o femeie, cu Irisha, artista cu care s-a împrietenit la show-ul „Splash! Vedete la apă”, unde amândouă au participat.

Alături de Vica s-au distrat și fostul elev al lui Pițurcă, Bănel Nicoliță, și celebrul gimnast Marian Drăgulescu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari