Vești proaste pentru Gigi Becali. Ce se întâmplă cu jucătorul dorit de șeful de la FCSB. Anunțul este oficial

Vești proaste pentru Gigi Becali. Jucătorul pe care șeful de la FCSB ar vrea să-l transfere nu va ajunge cel mai probabil la echipa antrenată de Elias Charalambous.

Președintele echipei a făcut anunțul. Nu vrea să-l dea sub formă de împrumut.

Ce se întâmplă cu jucătorul dorit de Gigi Becali

Becali a pus ochii pe atacantul Mamadou Thiam de la U Cluj. Șeful de la FCSB a demarat discuțiile, dar clujenii au avut un mesaj cât se poate de clar. Nu vor să-l dea sub formă de împrumut.

Totuși, senegalezul are o clauză de reziliere, astfel, în cazul în care Gigi Becali este dispus să plătească îl poate transfera pe Thiam. Senegalezul a jucat în 33 de meciuri pentru ”U” Cluj și a înscris de 11 ori.

”A luat legătura un reprezentant al FCSB-ului cu cineva din clubul nostru, s-a interesat de situația lui Thiam. Nu este de vânzare, dar e important ce își dorește jucătorul. Pentru noi, e importantă și partea economică.

Nu ne dorim să-l vindem, ne dorim să creștem obiectivul. Mai are contract un an de zile, dar are clauză de reziliere. Este confidențială, dar nu este mai mare de un milion de euro. E o clauză accesibilă celor de la FCSB. Am acceptat-o atunci când am negociat cu jucătorul”, a declarat Radu Constantea, președintele Universității Cluj, la Digi Sport.

Ce spunea șeful de la FCSB despre Thiam

Omul de afaceri l-a dorit pe Arnold Garita, dar acesta a cerut prea mulți bani. apoi s-a reorientat spre jucătorul celor de la U Cluj.

„Nu e de la rivali, e un jucător tot de pe acolo din zona Clujului, dar nu e de la rivali. (n.r. Mamadou Thiam?) Poate că da. Poate, să vedem. Poate îl luăm împrumut, poate îl cumpărăm, negociem, vedem”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed