Simona Halep, dată de gol! Întâlnire de senzaţie cu o actriţă celebră. Ce au vorbit cele două / Foto

Simona Halep a revenit în circuit cu forțe proaspete și speră să ajungă înapoi în topul WTA, cât mai repede cu putință! Deși a ratat primul turneul de Grand Slam la care ar fi putut participa după ce și-a demonstrat nevinovăția în cazul de dopaj, românca își continuă activitatea în țară.

Halep a fost prezentă în cadrul unui meci demonstrativ desfășurat la Cluj, iar acolo a fost susținută de mai multe persoane, printre care și actrița Ana Maria Pop.

Simona Halep, dată de gol!

Ana Maria Pop nu a ratat ocazia de a se fotografia cu fostul lider WTA. A livrat fotografia pe rețelele de socializare și a transmis cel mai emoționant mesaj.

”Portretul unei mari campioane a românilor! Capacitatea de a SupraViețui şi adapta vicisitudinilor şi culmilor unei vieți închinate marii performanțe sportive o reprezintă astăzi pe Simo în egală māsurā cu grația şi blândețea ei forte.

Revere backhand date provocărilor venite spre ea returnate cu surâsul ei inegalabil!”, a scris Ana Maria Pop, pe Instagram.

Fostul lider WTA se pregătește pentru o nouă lovitură pe piața imobiliarelor!

După ce și-a vândut hotelul din Constanța, Halep este gata să deschidă un nou complex la munte. Resortul îi va purta numele, iar fotografiile cu noul proiect în desfășurare au fost publicate de către aceasta, pe rețelele de socializare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed