Greşeala uriaşă a lui Florinel Coman! Decizia care îi poate distruge cariera. Avertisment crunt pentru vedeta lui Elias Charalambous

Greşeala uriaşă a lui Florinel Coman! Decizia care îi poate distruge cariera. Avertisment crunt pentru vedeta lui Elias Charalambous. Jucătorul este foarte aproape de a ajunge în Qatar.

Florinel Coman este avertizat. Ar face greşeala carierei dacă s-ar transfera în Qatar. O spune impresarul Florin Manea.

Greşeala uriaşă a lui Florinel Coman!

Cel mai bun jucător din Superliga are o ofertă importantă de la Al-Duhail. Şeicii sunt gata să îi achite clauza de cinci milioane de euro pe care o are la FCSB. Florin Manea, impresarul care a intermediat transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, e convins că fotbalistul face o greşeală uriaşă dacă acceptă să joace în Qatar.

Atacantul de 26 de ani de la FCSB a fost tentat cu un salariu stagional de 2 milioane de euro. În cei 4 ani de contract ar urma să încaseze, cu tot cu bonusuri, aproximativ 10 milioane de euro. „Pe Coman, eu nu l-aș fi sfătuit niciodată să meargă în Qatar. El știe mai bine, are oameni care îl sfătuiesc. Mie și dacă mi-ar da 50 milioane nu m-aș duce în Qatar. Poate e greșit și e bine pentru el să încaseze acel salariu mare, dar cred că avea timp, s-a grăbit un pic„, a declarat Florin Manea, conform playsport.ro.

Florinel Coman a fost principalul jucător al liderului din Superliga. Are cifre foarte bune în acest sezon, la FCSB. A marcat 17 goluri şi a oferit 10 pase decisive în această ediţie a campionatului.

Mai mult, vedeta lui Gigi Becali are şanse mari de a fi titular în naţionala României la EURO 2024. ”Stai puțin, au venit arabii? (n.r. Reporter: S-au plătit banii?) Ce bani? Faceți glume, ce glume sunt astea? Eu nu știu, el mi-a spus mie, m-a sunat cineva că vor să vină (n.r. cei din Qatar).

Eu am zis ’Ce să vină?’, la telefon, pac-pac contract, bagă banii în cont și gata. Nu dom’le, să dea banii în rate. Nu merge cu banii în rate și gata”, a fost verdictul lui Gigi Becali, la Palat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed