Vestea nopţii despre Marius Şumudică! Ce s-a întâmplat cu antrenorul român al lui Gaziantep. E răsturnare totală de situaţie

Vestea nopţii despre Marius Şumudică! S-a aflat ce s-a întâmplat cu antrenorul român al lui Gaziantep. E răsturnare totală de situaţie. Asta după ce a fost la un pas de a fi dat afară de la echipa turcă.

Marius Şumudică a scăpat de demitere, dar asta nu e tot. Contestat dur de suporterii lui Gaziantep, antrenorul a făcut pace şi cu aceştia.

Vestea nopţii despre Marius Şumudică!

Marius Șumudică a primit în cantonament vizita grupurilor de ultrași ai lui Gaziantep care au împărțit buchete de flori. Și bașkanul clubului a încurajat personal echipa. A spus clar că are încredere deplină în stafful tehnic.

Cu câteva zile înaintea jocului de luni cu Antalya, Şumudică s-a liniştit. A revenit la relații bune cu toată lumea. Inclusiv cu fanii, ce i-au făcut o surpriză vizitând echipa în cantonament. „Afirmând că au încredere în Marius Șumudică și în stafful său, grupurile de suporteri au declarat că își vor spori sprijinul din tribune pentru ca echipa să rămână în Super Lig. Fanii au oferit flori antrenorului Șumudică și jucătorilor Papy și Furkan Soyalp.

Ultrașii le-au urat succes la jocul din deplasare cu Antalyaspor și au anunțat că vor merge cu 4-5 autocare.

Și tehnicianul român le-a mulțumit fanilor și a mărturisit că se așteaptă la o mai mare susținere până la finalul sezonului, când speră ca Gaziantep să se scape de retrogradare”, a scris cotidianul local Telgraf.

Președintele Memik Ylmaz a confirmat că va continua cu Marius Șumudică până la finele stagiunii. Are încredere că românul va izbuti să-și îndeplinească principalul obiectiv. „Ne bazăm pe antrenorul nostru și pe echipa noastră. Suntem uniți pentru următoarele meciuri și pentru ce va urma. La sfârșitul campionatului, Gaziantep se va clasa pe locul pe care îl merită. Dar pentru asta, avem nevoie în special de suportul necondiționat al fanilor noștri”, a spus şeful lui Gaziantep.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed