Vestea nopţii despre Irina Begu! Reuşită importantă pentru româncă. Debut pe muchie de cuţit la Madrid

Vestea nopţii despre Irina Begu! Reuşită importantă pentru româncă. Debut pe muchie de cuţit la Madrid. Jucătoarea noastră a reuşit accederea în turul secund al competiţiei iberice după un meci extrem de greu.

Irina Begu încearcă să-şi relanseze cariera. A avut parte de un debut greu pe tabloul principal de la Madrid.

Vestea nopţii despre Irina Begu!

Irina Begu, locul 128 WTA, s-a calificat în turul doi al turneului de la Madrid, după un meci de două ore și trei minute cu Linda Fruhvirtova, locul 146. Jucătoarea din România a câștigat cu 6-4 primul set, iar în al doilea a condus cu 4-0. Totuşi, jucătoarea din Cehia a revenit și a reușit să ducă duelul în tie-break. În turul doi, jucătoarea din România o va înfrunta pe Madison Keys.

Turneul WTA 1000 de la Madrid a început astăzi, 23 aprilie. Şi cealaltă româncă, Jaqueline Cristian (73 WTA) s-a impus după un meci dramatic în care a înfruntat-o pe Daria Saville, scor 6-4, 2-6, 6-2. Asta după două ore și jumătate de joc. Astfel, Cristian a ajuns pe tabloul principal.

Irina Begu a fost prima jucătoare de tenis din România care a luat startul la ediția din acest an a turneului de la Madrid. Begu şi Linda Fruhvirtova, care a primit un wild-card, se mai întâlniseră o singură dată.

În 2020, Irina Begu s-a impus în două seturi în turul al doilea al turneului ITF de la Cairo, scor 7-5, 6-0. Pentru Begu urmează un duel extrem de tare în turul secund. O va întâlni pe Madison Keys, care a avut bye în primul tur pentru că este cap de serie numărul 18 la acest turneu.

Pe tabloul principal de la Madrid se află și Sorana Cîrstea, care este cap de serie numărul 27 și are bye în primul tur.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed