Rezultat important pentru Irina Begu! Ce a făcut românca în finala turneului din Antalya. A urcat mai multe locuri în clasamentul WTA

Irina Begu a pierdut, duminică, finala turneului de categorie WTA 125 Megasaray Hotels Open, din Antalya. Jucătoarea de tenis din România a fost învinsă de spaniola Jessica Bouzas Maneiro, în trei seturi.

Câștigătoarea turneului a obținut 15.000 de dolari și 125 de puncte, iar Begu a încasat 8.000 de dolari și 81 de puncte.

Irina Begu a pierdut finala de la Megasaray Hotels Open

Irina Begu a fost învinsă de spaniola Jessica Bouzas Maneiro cu 6-2, 4-6, 6-2, duminică, în finala turneului WTA 125 de la Antalya (Turcia), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari.

Begu (33 ani, 126 WTA), a patra favorită, a pierdut după două ore şi 28 de minute de joc. Românca a făcut șase duble greșeli în acest meci, dominat de iberică (21 ani, 127 WTA), a cincea favorită.

Jucătoarea de tenis din România a încasat un cec în valoare de 8.000 de dolari şi 81 de puncte WTA.

Pentru Begu acest turneu a marcat revenirea în circuitul WTA, după o pauză de şapte luni. Ultimul meci jucat a fost la US Open 2023, atunci când a fost învinsă în runda inaugurală de Tamara Korpatsch, scor 3-6, 2-6.

Grație parcursului de la Antalya, Irina se află pe locul 115 în clasamentul WTA Live (salt de 11 poziții).

La turneul din Turcia a participat şi Gabriela Ruse, eliminată în primul tur.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed