Vestea momentului pentru Simona Halep! S-a aflat cât va fi suspendată românca. Detalii incredibile din interior

Vestea momentului pentru Simona Halep! S-a aflat pentru cât timp va fi suspendată românca. Ies la iveală detalii absolut incredibile din interior. Totul se va decide în doar câteva zile.

Simona Halep a fost suspendată temporar după ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Vestea momentului pentru Simona Halep!

Simona Halep ar putea avea parte de un restart în cariera de jucătoare profesionistă. Fostul lider mondial ar fi primit o veste importantă. Avocații Simonei lucrează intens la apărare în cazul de dopaj al sportivei noastre.

În luna februarie este programată audierea sportivei noastre, iar procesul ar urma să înceapă în luna martie. Se pare că avocaţii fostului lider mondial anticipează o suspendare de 6 luni. Aceasta ar fi o veste foarte bună pentru sportiva noastră, conform orangesport.ro.

Această suspendare de doar 6 luni ar însemna practic revenirea imediată a Simonei pe teren. Românca a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din 2022.

Simona ar reveni imediat pe teren pentru că au trecut deja peste 6 luni de când românca a fost suspendată. Probabil, pentru că anticipează o astfel de decizie, românca s-a antrenat intens în ultima vreme.

Simona urmează să fie judecată de către tribunalul independent de la Londra. Totuşi, în cazul în care informaţiile nu se confirmă şi nu îi va conveni decizia o poate ataca la TAS în câteva zile.

Distribuie articol:

COMENTARII

3 COMENTARII

  1. Simona Halep is not guilty, period .If she is suspended 6 months , it is a victory for her ! She is a victim of a bad luck, because she trusted 100% her coach and her team! Shame on you Mr. Patrick Mouratoglou and let applause the return of the great Simona ….Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed