Vestea momentului pentru Simona Halep! O mare campioană a spus clar. Ce se va întâmpla după ce a fost suspendată pentru dopaj

Vestea momentului pentru Simona Halep! O mare campioană a spus ce se va întâmpla după ce a fost suspendată pentru dopaj. Ana Maria Brânză i-a transmis un mesaj special fostei câştigătoare de turneu de Mare Şlem.

Simona Halep, care a împlinit miercuri vârsta de 32 de ani, a fost suspendată 4 ani în cazul de dopaj. Ana Maria Brânză a ținut, pe lângă căldurosul La Mulți Ani, să îi transmită și un mesaj în legătură cu verdictul primit de sportivă la începutul lunii august.

Vestea momentului pentru Simona Halep!

Ana Maria Brânză este convinsă că Simona Halep va trece peste această perioadă nefericită a carierei sale.

„La mulţi ani, Simona! O să vină şi seninul. Nu îmi permit să vorbesc sau să aduc altă părere despre perioada prin care trece Simona. Nu este de dorit. Este greu, este solicitant să te duci seara la culcare şi să te gândeşti că nici mâine nu ai voie să fii acolo şi tu să îţi doreşti treaba asta.

Nu cred că este vreunul dintre noi în măsură să dea vreun sfat, să spună vreo părere, să se gândească prin ce trece Simona acum. Şi nu ajută, nu văd cum ar ajuta-o, atâta timp cât fiecare dintre noi îşi dă cu părerea”, a declarat Ana Maria Brânză, pentru as.ro.

Ana Maria Brânză: „Te simţi tot timpul urmărit”

„Ajungi la un moment dat să fii paranoia. Mie mi s-a întâmplat acest lucru, deşi am fost sportivul care a funcţionat mult timp pe bază de apă. Preferam să nu mă ating de nimic. Am învăţat să trăiesc cu durerea decât să iau vreo pastilă.

După ce m-am retras, m-a luat panica efectiv că nu îmi notasem în aplicaţie de la Agenţia Mondială Anti-Doping locaţia. Tu trebuie să le dai o oră din ziua ta. De obicei alegem între 6 şi 7 dimineaţa, doar ca să fii sigur că eşti undeva. Preferi să te trezească cineva. Mie mi s-a întâmplat a doua zi de Paşte, să mă trezesc la uşă cu o doamnă din Suedia.

Rămâi cu acest lucru. Te simţi tot timpul urmărit. Îţi e teamă să mergi să mănânci undeva. La mine exista o regulă: doar antrenorul sau kinetoterapeutul aveau voie să uble cu sticlele de apă şi dacă deschideam o sticlă de apă şi nu o aveam în vizor, nu mai beam din ea. La un moment dat te gândeşti, chiar dacă în scrimă sunt puţine cazuri de dopaj. Şi asta e un consum de energie. În loc să te asculţi ce spune antrenorul că trebuie aplicat pe planşă, te gândeşti că ţi-a adus o sticlă desigilată, nu se poate aşa ceva. Te scoate din ritm, dar înveţi să trăieşti cu toate aceste frici”, a mai spus Ana Maria Brânză.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed