Vestea momentului pentru Simona Halep! Nici constănțeanca nu se aștepta la asta. Panică totală pentru cei de la ITIA

Vestea momentului pentru Simona Halep. Nici constănțeanca nu se aștepta la asta.

Panica totală pentru cei de la ITIA. Petiția în care fanii o susțin pe campioana de la Wimbledon și Roland Garros a devenit virală.

Vestea momentului pentru Simona Halep

Fanii au decis să o susțină în număr mare pe Simona Halep, după ce jucătoarea de tenis a aflat că procesul a fost amânat pentru a treia oară.

Petiția prin care fanii cer ca jucătoarea de tenis să nu mai fie hărțuită a devenit virală. Peste 10.700 de oameni au semnat petiția intitulată „Suntem cu Simo! Opriți nedreptatea! Cerem accelerarea anchetei!”, pe site-ul Thepetitionsite.com.

„Fără a fi pro sau contra petiției, să recunoaștem că scopul ei este acela de a cere ca Simona să beneficieze de un tratament echitabil și să i se respecte drepturile! Asta înseamnă să i se permită audierea, pe care ITIA continuă să o refuze. Nu văd nimic în neregulă”, a scris și antrenorul Simonei, Patrick Mouratoglou, pe Twitter.

Halep s-a dezlănțuit

Jucătoarea de tenis ar fi trebuit să fie audiată la tribunalul din Londra pe 28 mai. ITIA a anunțat însă că ar fi unele nereguli cu pașaportul său biologic, așa că a solicitat amânarea cazului.

„Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA. Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead a comunicat public acum 3 zile că ITIA «își menține angajamentul de a judeca cazul doamnei Halep într-o manieră empatică, eficientă și în timp», în același timp ei cereau oficial Tribunalului să-mi amâne audierea… pentru a treia oară.

ITIA spune public un lucru și face altceva în privat, am cerut în repetate rânduri să fiu audiată și ITIA a încercat în mod repetat să întârzie asta. Când se va opri? Întreb acest lucru încă o dată. Am dreptul la o audiere rapidă, să acționeze în acest fel este împotriva drepturilor mele”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed