Vestea momentului pentru Simona Halep! Anunţul dimineţii venit de la WTA. Nimeni nu se aştepta la asta

Vestea momentului pentru Simona Halep! Anunţul dimineţii venit de la WTA. Nimeni nu se aştepta la asta. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp. S-a aflat ce s-a întâmplat cu sportiva noastră.

Simona Halep este interzisă de aproape un an de zile în turneele WTA. Astfel, locul în clasamentul mondial este unul foarte slab.

Vestea momentului pentru Simona Halep!

Simona Halep, care nu a mai jucat de aproape un an, a urcat două locuri în clasamentul WTA şi este pe 1.138, cu 10 puncte. Sorana Cîrstea este jucătoarea română cel mai bine clasată, fiind în menţinere pe 30, cu 1400 puncte.

După o cădere de trei locuri, Irina Begu este pe 43, cu 1168 puncte. Pe locul 60, după o coborâre de un loc, se află Ana Bogdan, cu 952 de puncte. Jaqueline Cristian este pe locul 99, după o urcare de un loc, cu 711 puncte.

Lider continuă să fie poloneza Iga Swiatek, cu 9955 de puncte, urmată de belarusa Arina Sabalenka, cu 8746 de puncte, şi de americanca Jessica Pegula, cu 5945 de puncte.

Simona aşteaptă un verdict al tribunalului de la Londra în cazul de dopaj. Acesta întârzie de mai bine de o lună, iar campioana noastră va ieşi din clasamentul mondial după ce se va termina US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului.

Simona şi-a susţinut în permanenţă nevinovăţia, dar acuzatorii de la ITIA sunt cei care au prelungit pentru atât de mult timp procesul. Aceştia susţin că i-au găsit campioanei noastre şi nereguli în paşaportul biologic.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed