Vestea momentului pentru Simona Halep! Anunţul americanilor despre viitorul româncei. E răsturnare totală de situaţie

Vestea momentului pentru Simona Halep! Anunţul americanilor despre viitorul româncei. E răsturnare totală de situaţie. Nimeni nu se aştepta la o asemenea şansă de care poate beneficia fostul lider mondial WTA.

Simona Halep ar putea ajunge la Roland Garros dacă are puţină şansa. Americanii au explicat clar cum se poate întâmpla acest lucru.

Vestea momentului pentru Simona Halep!

Simona Halep, locul 1149 WTA nu a primit un ”wild card” pentru turneul de la Roland Garros. Jurnaliștii americani susțin că încă nu este totul pierdut. Românca ar putea ajunge totuşi la al doilea turneu de Mare Şlem al anului, conform tennisuptodate.com. Sursa citată a dezvăluit cum poate ajunge sportiva din România în calificările turneului pe care l-a câștigat în anul 2018.

Șansele sunt foarte mici, dar încă există. Organizatorii turneului francez au decis, pe data de 14 mai, numele sportivelor care au fost invitate, atât pe tabloul de calificări, dar și pe cel principal. Simonanu se află pe această listă. Totuși, nu toate speranțele au dispărut.

Jurnaliștii americani susțin că sportiva noastră are încă posibilitatea să primească o invitație. Pentru asta, jucătoarele care se află înaintea ei ar trebui să nu mai poată participa la calificări.

”După ce accidentările au făcut-o să se retragă de la Oeiras și Madrid, ea joacă la Trophée Clarins săptămâna aceasta și a acceptat, de asemenea, un wild card pentru a juca la Rabat săptămâna viitoare, într-un potențial semn că va încerca să joace la Roland Garros.

Dar, în afară de o invitație tardivă pentru a juca în calificări din partea Federației de Tenis din Franța, șansele ei au dispărut”, au scris americanii.

Organizatorii au invitat la Roland Garros șase sportive din Franța, una din Australia și una din SUA:

Alize Cornet
Fiona Ferro
Elsa Jacquemot
Kristina Mladenovic
Chloe Paquet
Jessika Ponchet
Ajla Tomljanovic
Sachia Vickery.

Pe tabloul calificărilor se regăsesc: Sarah Iliev, Selena Janicijevic, Manon Leonard, Astrid Lew Yan Foon, Jenny Lim, Daphnee Mpetshi Perricard, Sarah Rakotomanga Rajaonah, Margaux Rouvroy și Alice Tubello.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed