Vestea momentului pentru Răzvan Lucescu! Schimbare majoră la marea rivală. L-au dat afară imediat

Vestea momentului pentru Răzvan Lucescu! Schimbare majoră la marea rivală. L-au dat afară imediat. PAOK s-a calificat în sferturile Conference League, unde se va întâlni cu Club Brugge, care a rămas fără antrenor.

PAOK reușit să învingă pe Dinamo Zagreb cu un scor general de 5-3 în optimile competiției, astfel că s-a calificat în sferturile Conference League.

Vestea momentului pentru Răzvan Lucescu!

La tragerea la sorți, care a avut loc săptămâna trecută, PAOK a fost repartizată cu Club Brugge, care a rămas fără antrenor.

Club Brugge a pierdut în ultima etapă a sezonului regulat și a încheiat campionatul pe locul 4, iar în lupta pentru Cupei Belgiei, aceștia au fost eliminați în semifinale. Toate aceste întâmplări negative au dus la demiterea antrenorului Ronny Deila. O veste deloc bună, deoarece Brugge se află în mijlocul sezonului. Mai mult de atât, echipa are rezultate foarte bune în Conference League.

„Deila a fost antrenorul nostru de la începutul sezonului. Din cauza rezultatelor dezamăgitoare și a nivelului de joc, s-a luat decizia de încheiere a colaborării cu antrenorul principal și cei doi secunzi ai săi.

În ultimele săptămâni, echipa nu a avut parte de ADN-ul lui Club Brugge în joc. Oficialii care conduc clubul la nivel sportiv sunt convinși că se pot obține rezultate mai bune cu lotul actual.

Club Brugge caută un nou antrenor care să aibă o viziune pentru noul sezon. Până la găsirea lui, Nicky Hayen (antrenorul echipei secunde) va asigura interimatul”, se arată în mesajul postat pe site-ul oficial.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed