Răzvan Lucescu are Grecia la picioare! Ce a spus antrenorul român la finalul meciului. Performanță importantă pentru PAOK Salonic

Răzvan Lucescu are Grecia la picioare. Antrenorul român a calificat-o pe PAOK Salonic în sferturile de finală alee Conference League.

Grecii au învins, pe teren propriu, scor 5-1, gruparea croată Dinamo Zagreb. PAOK pierduse meciul tur de la Zagreb, scor 0-2.

Cum a descris Răzvan Lucescu performanța echipei sale

Răzvan Lucescu și-a descris echipa în câteva cuvinte, după ce PAOK a ajuns în sferturile de finală ale Conference League. Românul a reușit să-și motiveze jucătoii înaintea meciului, iar aceștia și-au zdrobit adversarii, scor 5-1.

Antrenorul român a declarat laa conferința de presă că a avut un sezon magic.

„Adevărul este că am vrut să ne întoarcem la ceea ce ştiam că putem face bine. Să reacţionăm, să avem intensitate, să avem determinare pentru un astfel de meci. Evident, să ne sacrificăm pe teren. Este o realizare foarte, foarte mare pentru echipă. Este a doua oară în 20 de ani când o echipă din Grecia se califică în sferturile unei competiţii europene, şi în precedenta dată a fost tot PAOK, în urmă cu doi ani. Am subliniat acest lucru jucătorilor înainte de meci.

Oamenii trebuie să fie aproape de echipă, nu doar astăzi, ci în general când nu jucăm bine. Suntem oameni, încercăm să dăm tot ce avem mai bun, să jucăm cel mai bun fotbal. Traversăm un sezon magic, pe măsură ce trece, aşa că avem nevoie ca fanii să fie aproape de noi”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sport24.gr.

Grecii au mai ajuns în sferturile de finală și în urmă cu doi ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed