Novak Djokovic poate rescrie istoria. Nole, aproape de un nou record. Ce s-a întâmplat la Turneul Campionilor

Novak Djokovic poate rescrie istoria. Nole, aproape de un nou record. Liderul mondial s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor după ce Jannik Sinner l-a învins pe Holger Rune.

Djokovic s-a impus de şase ori în cadrul acestei competiții, fiind la egalitate cu  în ceea ce privește numărul de trofee cu Roger Federer.

Novak Djokovic poate rescrie istoria

Cu biletul pentru semifinale deja obţinut, italianul Jannik Sinner l-a învins pe danezul Holger Rune (6-2, 5-7, 6-4), joi seara, în grupele Turneului Campionilor de la Torino.

În urma acestui rezultat, Novak Djokovic a ajuns și el în penultimul act.

„Pentru mine a fost foarte important, să mă resetez după victoria bună împotriva lui Novak. Nu am câştigat niciodată împotriva lui [Rune], aşa că am încercat cu adevărat să dau tot ce am mai bun. Am început foarte bine. În partea a doua, el a servit mai bine, s-a mişcat mai bine, aşa că a fost un meci mult mai echilibrat. Setul al treilea ar fi putut merge în direcţia lui. La 4-3 am salvat o minge de break. A fost un pic ca un roller coaster astăzi, dar, evident, foarte fericit şi bucuros că sunt în semifinale.”, a declarat Jannik Sinner.

Sinner este primul italian care a ajuns în semifinalele probei de simplu în istoria de 54 de ani a Nitto ATP Finals. Sinner şi Djokovic se alătură lui Daniil Medvedev în semifinale. Ultimul loc în penultimul act se va decide vineri între Carlos Alcaraz şi Alexander Zverev. Alcaraz îl va întâlni pe Daniil Medvedev în ultimul meci din grupe, iar Zverev va juca împotriva lui Andrei Rublev.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed