Vestea momentului pentru Mihai Rotaru! Decizia crucială luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat chiar înaintea meciului

Vestea momentului pentru Mihai Rotaru! Decizia crucială luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat chiar înaintea meciului. Pentru cei de la CSU Craiova urmează două dispute extrem de importante.

Echipa lui Mihai Rotaru este în mare formă. A revenit în lupta pentru titlu din Superliga, dar trage tare să câştige şi Cupa României.

Vestea momentului pentru Mihai Rotaru!

Cu o zi înaintea meciului, omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a făcut totul public. S-a aflat cine va conduce disputa echipei lui Mihai Rotaru cu Oţelul. Horaţiu Feşnic arbitrează meciul CSU Craiova – Oţelul Galaţi, din sferturile Cupei României, care se dispută, joi, de la ora 19.30.

Feşnic va fi ajutat de Valentin Avram şi Alexandru Cerei. În Camera VAR se vor afla Horia Mladimovici şi Rareş Vidican. Rezervă va fi Lucian Rusandu, iar observatori Dan Victor Berbecaru şi Mihai Duras.

Dacă în Cupă, oltenii se bat cu Oţelul lui Dorinel Munteanu pentru semifinale, în Superliga lucrurile stau total diferit. Oamenii lui Mihai Rotaru tocmai s-au impus în faţa celor de la Rapid. Se află la 7 puncte în urma liderului FCSB, cu care urmează să joace în meci direct. Disputa de pe Arena Naţională va avea loc duminică seara, de la ora 20.30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed