Sora lui Alexandru Mitriţă s-a dezlănţuit! Ce a făcut tânăra după victoria echipei lui Mihai Rotaru cu Rapid. Imagini şi dezvăluiri de senzaţie / Foto

Sora lui Alexandru Mitriţă, imagini și dezvăluiri de senzație. S-a aflat ce a făcut tânăra după victoria echipei lui Mihai Rotaru în meciul cu Rapid. Aceasta este foarte mândră de fratele său.

CSU Craiova a câștigat meciul de sâmbătă seara cu Rapid, iar Alexandru Mitriță a fost MVP-ul echipei. Acesta a dat o pasa decisivă lui Ștefan Baiaram la primul gol al echipei, după care a închis tabela de marcat prin golul din minutul 66.

Sora lui Alexandru Mitriţă s-a dezlănţuit!

Sora lui Alexandru Mitriță s-a bucurat pentru reușita fratelui său. Andreea Mitriță a postat pe contul său personal de Instagram imediat ce fratele acesteia a marcat golul de 2-1 al celor de la CSU Craiova.

Andreea a adăugat în secțiunea de poveste de pe Instagram, fotografia postată de clubul oltean, în care a evidențiat reușita lui Alexandru Mitriță.

Andreea este o personalitate a afacerilor imobiliare. Frumoasa brunetă conduce deja o afacere în acest domeniu, dar transmite că vor urma planuri și mai mari pe viitor.

”Am 30 de ani, în curând voi face 31. Am absolvit Facultatea de Drept și Științe Administrative și am și un master în dreptul bancar”, a spus Andreea Mitriță despre studiile ei, cu care se mândrește.

”Îmi doresc o familie și un copil”

Andrea a mărturisit că nu doar pe plan profesional vrea să prospere. Bruneta își dorește foarte tare să se pună la casa ei, unde să își întemeieze o familie.

”Îmi place ceea ce fac, dar mi-aș dori ca pe viitor, nu foarte îndepărtat, să-mi deschid o afacere. Este un vis de-al meu din copilărie, dar nu vă spun momentan despre ce este vorba.

Apoi, am și eu o vârstă și ca orice femeie îmi doresc și eu o familie și un copil, un cămin care să-mi asigure o stabilitate pe toate planurile”, a spus Andreea pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed