Vestea momentului pentru Max Verstappen! Anunţul care îl va enerva cumplit pe pilotul Red Bull Racing. Ce au spus şefii Formulei 1

Vestea momentului pentru Max Verstappen! Anunţul care îl va enerva cumplit pe pilotul Red Bull Racing. S-a aflat ce au spus şefii Formulei 1 despre sezonul 2024 din Marele Circ. Va ieşi mare scandal.

Max Verstappen se va enerva grav când va auzi. FIA şi Formula 1 au stabilit cele şase Mari Premii care vor include şi curse de sprint.

Vestea momentului pentru Max Verstappen!

Sistemul de competiţie nu a fost însă fixat. Cele două organizaţii urmează să aibă întâlniri cu echipele şi poate şi cu piloţii, până în februarie. Max Verstappen nu suportă cursele de sprint.

Primele curse de sprint ale sezonului 2024 vor avea loc în China şi la Miami. Celelalte patru locaţii sunt Austria, Austin (Texas), Brazilia şi Qatar. „Calendarul a rămas cu şase curse de sprint. Vom avea o reuniune la începutul lunii februarie. Ne propunem să vorbim despre câteva schimbări operaţionale legate de managementul parcului închis şi, de asemenea, de un alt format.

Nu pot să anticipez mai mult, mi-aş dori. Mai întâi trebuie să ajungem la un acord, să îl semnăm şi să îl punem în practică”, a declarat CEO-ul Formulei 1, Stefano Domenicali, pentru Radio 1 Italia.

Unu dintre cei mai vehemenţi critici ai curselor de sprint este chiar campionul mondial en titre, olandezul Max Verstappen, de la Red Bull. „Ei fac ce vor. Cred că inventează lucruri pentru că nu prea ştiu ce să facă din nebunie, în loc să menţină normalitatea. De ce sportul ăsta trebuie să fie brusc diferit?

În alte sporturi se schimbă regulile tot timpul sau se face dintr-o dată un meci de 30 de minute? Chiar nu înţeleg asta”, a declarat Verstappen după ultima cursă de sprint a sezonului 2023, desfăşurată în Brazilia.

 

Domenicali este însă clar. Cursele de sprint vor continua să figureze în programul Marelui Circ, pentru că sunt pe placul celor care plătesc pentru a urmări Formula 1 la televizor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed