Vestea momentului pentru Gigi Becali! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească. Doar aşa îşi aduce atacant de Champions League

Vestea momentului pentru Gigi Becali! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească. Doar aşa îşi aduce atacant de Champions League. Latifundiarul din Pipera a promis că va aduce 6 jucători pentru a forţa calificarea în grupe.

Gigi Becali vrea să îi facă echipă de Champions League lui Elias Charalambous. Acum, patronul de la FCSB a aflat cât trebuie să plătească pe Rafa Mujica.

Vestea momentului pentru Gigi Becali!

Jucătorul de 25 de ani al lui Arouca are o clauză de reziliere de 10 milioane de euro. Mujica a marcat 18 goluri în acest sezon pentru Arouca și a atras atenția echipelor importante din Europa. FCSB va avea o misiune complicată în cazul în care va decide să-l transfere, întrucât jucătorul are o clauză importantă de reziliere.

Atacantul spaniol, evaluat la 5 milioane de euro, are o clauză greu de accesat de orice club din Superliga. Contractul jucătorului cu Arouca expiră în iunie 2025. Clauza este de 10 milioane de euro, conform Record.

Becali va primi 5 milioane de euro după ce îl va vinde pe Florinel Coman. Ar trebui să mai dea încă 5 milioane pentru a-l transfera pe Mujica. Dacă nu va plăti această sumă, Becali se poate reorienta către Louis Munteanu sau Denis Alibec.

Mujica are un CV impresionant. El a evoluat pentru Barcelona B, Las Palmas, Cornella, Leeds, Extremadura, Villarreal și Arouca. În primul sezon la Arouca, atacantul spaniol a punctat de 8 ori în 27 de meciuri. Mai mult, în actualul sezon a înscris de 18 ori în 27 de partide.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed