Costel Gâlcă se revoltă! Verdict în privinţa lui Elias Charalambous. Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali

Costel Gâlcă se revoltă! Verdict în privinţa lui Elias Charalambous. Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali. Antrenorul cu care FCSB a câştigat ultimul titlu din Superliga vorbeşte înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

Costel Gâlcă a spus clar. Nu este doar meritul lui Gigi Becali pentru titlul care se apropie cu paşi repezi de FCSB.

Costel Gâlcă se revoltă!

Costel Gâlcă a avut o reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali. Ultimul antrenor care i-a adus titlul FCSB-ului este convins că nu numai patronul merită felicitat. Asta în cazul în care roş-albaştrii câştigă trofeul după o pauză de 9 ani.

Gâlcă este convins că un rol important l-au avut şi Elias Charalambous şi Mihai Pintilii, cei care sunt zi de zi la antrenamentele echipei. „(Este o palmă pentru antrenorii români faptul că FCSB ia campionatul cu Gigi Becali conducând tot?) Nu ştiu dacă conduce tot pentru că nu face antrenamente cu echipa, sunt multe lucruri… Ei se implică zi de zi (n.r. Mihai Pintilii și Elias Charalambous), ei fac antrenamentele și aduc echipa într-o formă optimă la meci.

E și meritul lor. Nu știu cât e meritul lor, dar sunt jucători buni, toți din lot sunt foarte buni ca valoare. Trebuie să pui pe cei mai buni, pe cei mai în formă la momentul respectiv.

El (n.r. Gigi Becali) face un lucru foarte bun, înveștește și a fost constant mulți ani. A ajutat fotbalul românesc, numai că își pune banii și este de atâția ani în fotbalul românesc, cumpără din fotbalul românesc. În rest, nu comentez.

Au avut câțiva ani care au pierdut titlul în ultimele etape. FCSB invește foarte mult, ajută fotbalul românesc, crează condiții pentru antrenorul de acolo pentru a câștiga titlul„, a declarat Costel Gâlcă, conform fanatik.ro.

În perioada în care Gâlcă a câştigat titlul cu FCSB, Gigi Becali era după gratii. După primele 3 etape din play-off, FCSB are 10 puncte avans faţă de CFR Cluj şi CSU Craiova. Pentru băieţii lui Elias Charalambous urmează disputa din Gruia. Meciul va avea loc în această seară, de la ora 21.00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed