Vestea momentului pentru fanii lui Dinamo! S-a aflat chiar în ziua meciului cu echipa Armatei. Noi detalii despre viitorul investitor

Este vestea momentului pentru fanii lui Dinamo! S-a aflat chiar în ziua meciului cu echipa Armatei. ies la iveală noi detalii despre viitorul investitor care ar putea să vină să preia echipa din Ştefan cel Mare.

Dinamo are mari probleme financiare. Câinii ar avea datorii de aproximativ 8 milioane de euro, iar falimentul ar bate la uşă.

Vestea momentului pentru fanii lui Dinamo!

Administratorul judiciar al celor din Ştefan cel Mare, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit despre posibila vânzare a clubului. Dinmo încă este în căutarea unui nou investitor, dar negocierile sunt dificile și nu există un preț de plecare pentru vânzarea lui Dinamo.

„Fiecare potențial investitor vine, face niște verificări, are propriile cereri, are propriile posibilități și se negociază în funcție de aceste lucruri.

Nu există un preț de plecare și dacă cineva vine și dă prețul ăla se rezolvă, pentru că vorbim de foarte mulți bani, multe implicații și e destul de greu să te gândești că vinzi Dinamo așa cum ai vinde o casă”, e declarat Răzvan Zăvăleanu, conform sptfm.ro.

Oficialul celor de la Dinamo a vorbit şi despre meciul din această seară, Dinamo – CSA Steaua, de pe Arena Naţională.

„Toată lumea e destul de emoționată și entuziasmată, meciul e pe ultima sută de metri din punct de vedere al pregătirii. Aseară erau vândute în jur de 10.000 de bilete, în 2 zile, asta ne face să fim optimiști că se vor vinde destul de multe. Deja e acoperită chiria și cred că și cheltuielile cu paza. Cred că deja vorbim de intrarea în zona de profitabilitate”, a mai spus Zăvăleanu conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed