Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a aflat înaintea meciului. Vedeta de la FCSB care revine chiar acum

A apărut vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a aflat înaintea meciului. Vedeta de la FCSB care revine chiar acum. Sunt veşti extrem de importante pentru liderul din Superliga.

Meciul dintre FC Voluntari și FCSB va avea loc joi, de la 21:00, contând pentru etapa a 28-a a Superligii.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

FCSB are probleme cu lotul, deoarece Alexandru Pantea și Denis Haruț sunt accidentați, iar Darius Olaru și Nana Antwi sunt suspendați. Participarea lui Vlad Chiricheș în acest duel este incertă, căci nu s-a recuperat complet după accidentarea din luna august.

Totuși, liderul Superligii primește o veste bună înaintea partidei cu Voluntari, asta pentru că Valentin Crețu se întoarce după suspendare. Crețu a fost absent la meciul cu Botoșani (3-2), iar locul său a fost luat de Nana Antwi, care a fost eliminat după doar 18 minute de joc.

Revenirea lui Crețu este benefică pentru FCSB, care are nevoie de fundași dreapta.

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu Voluntari: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan, Șut, Lixandru – Oct. Popescu, Băluță, Coman.

Elias Charalambous: „Ne-au arătat că au talent”

Antrenorul Elias Charalambous a spus că juniorii Mihai Toma, David Popa și Matyas Laszlo, toți în vârstă de 16 ani, și Matei Manolache, în vârstă de 17 ani, au permisiunea să joace pentru prima echipă.

„Am avut cu noi în cantonament trei jucători de la echipa a doua şi s-au descurcat foarte bine. Sunt jucători care pot fi în echipă în orice moment, noi credem în ei, au talent, sunt membri ai echipei naţionale şi este timpul ca ei, într-un moment, să profite de ocazie.

Deci, de ce să nu îi folosim? Ei ne-au arătat că au talent. Cei trei care au fost, Mişu (n.r. Mihai Toma), Popa (n.r. David Popa) şi Laszo (n.r. Matyas Laszlo).

Şi Manolache (n.r. Matei Manolache) vine câteodată cu noi şi depinde de ce poziţie avem nevoie, dar sunt jucători care au arătat că pot juca împreună cu noi, separat de restul”, a spus Elias Charalambous, la o conferință de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed