Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Decizie de ultimă oră a patronului de la FCSB. Jucătorul care vine la vicecampioană

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! S-a aflat o decizie de ultimă oră a patronului de la FCSB. Jucătorul care vine la vicecampioană.

Dat fiind că Alexandru Pantea s-a accidentat, FCSB are acum doar un jucător U21 de bază în echipă, pe Octavian Popescu. De altfel, sub îndrumarea lui Elias Charalambous mai sunt și alți fotbaliști tineri, precum Eduard Rasalavescu și Andrei Pandele.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Liderul SuperLigii a ales să îl împrumute pe Alexandru Musi (19 ani) la Petrolul. Mijlocașul ofensiv a impresionat pe toată lumea cu prestațiile sale la echipa din Ploiești, de la Mihai Stoica, la Ilie Dumitrescu și Helmut Duckadam. Începând din sezonul următor, Musi se va întoarce la FCSB.

Gigi Becali crede că Musi va fi de ajutor la echipa roș-albastră, chiar dacă a spus că nu se așteaptă să obțină beneficii financiare semnificative în cazul unui posibil transfer al jucătorului.

Îmi place de el, dar nu e un jucător de multe milioane de euro. Îmi place, are tehnică, vede bine jocul, driblează. (n.r. – Îl păstrați la vară?) Îl iau la vară, deja s-a văzut că e jucător. Fotbalistul de multe milioane de euro rupe plasele la 18-19 ani. N-avem niciunul în România„, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Musi a debutat la Valencia, apoi a crescut la FCSB și a fost împrumutat la Poli Iași. La echipa principală a bucureștenilor, internaționalul U21 a jucat în 18 meciuri, marcând două goluri și oferind o pasă decisivă.

„Vom vedea ce va fi pe viitor. Toți ne dorim să jucăm la o echipă mai mare. Acum sunt la Petrolul, dar, dacă o să fie să mă întorc la FCSB, o să lupt și acolo să câștig tricoul de titular”, a afirmat Musi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed