Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. Cei de la FCSB vor face scandal

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. Cei de la FCSB vor face scandal când vor vedea cine a fost delegat pentru a conduce disputa cu Petrolul.

Echipa lui Elias Charalambous trage tare pentru a mări avansul faţă de rivala Rapid. Acum, pentru cei de la FCSB urmează un nou meci extrem de important, cu Petrolul.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Băieţii lui Elias Charalambous speră să obţină o nouă victorie în Superliga. Omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a luat o decizie absolut incredibilă. Tocmai a făcut publice brigăzile care vor conduce disputele de duminică. Arbitrii şi observatorii partidelor care vor avea loc, duminică, în etapa a 29-a din Superliga.

Universitatea Cluj – FC Botoşani, ora 14.30

Arbitri: Bogdan Dumitrache – Alexandru Vodă, Mihăiţîă Necula – Valentin Porumbel

Camera VAR: Andrei Chivulete, Claudiu Marcu

Observatori: Octavian Şovre, Imilian Şerbănică.

În primul meci al zilei se întâlnesc U Cluj şi FC Botoşani. Şepcile roşii încă mai speră să prindă un loc de play.off. De partea cealaltă, moldovenii sunt lanterna roşie a Superligii şi speră să scape, miraculos, de retrogradare.

FCSB – Petrolul, ora 20.00

Arbitri: Florin Andrei – Vasile Marinescu, Marius Marchidanu – Cristian Moldoveanu

Camera VAR: Cătălin Popa, Iulian Dima

Observatori: Eduard Dumitrescu, Romulus Chihaia.

Seara este programată partida dintre FCSP şi Petrolul. Băieţii lui Elias Charalambous sunt obligaţi să câştige pentru a-şi menţine, cel puţin avansul faţă de cei de la Rapid. De partea cealaltă, Petrolul încă se mai află în lupta pentru un loc de play-off.

Partida va fi condusă de către Florin Andrei, un arbitru atacat de cei de la FCSB de mai multe ori. Mihai Stoica l-a distrus pe fluieraş în direct în urmă cu câteva săptămâni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed