Gigi Becali pregătește marea lovitură! Vedeta care revine la FCSB. Îi face echipa de Champions League lui Elias Charalambous

Gigi Becali pregătește marea lovitură! Latifundiarul din Pipera are o țintă clară. A nominalizat vedeta care revine la FCSB. Îi face echipa de Champions League lui Elias Charalambous.

Gigi Becali, croit să-l readucă pe Florin Tănase în Superliga! Omul cu banii de la FCSB pregătește investiții uriașe în transferuri.

Gigi Becali pregătește marea lovitură!

Florin Tănase evoluează la Al Akhdoud, formație ce ocupă locul 13 în clasamentul Arabiei Saudite!

Mijlocașul încasează un salariu uriaș din partea clubului saudit, aspect care i-ar putea da planurile peste cap omului cu banii de la FCSB. Chiar și așa, Becali a recunoscut că va face tot posibilul să-l convingă pe jucător să revină în România.

„Singurul cu care mai țin legătura este Tănase. Pe Tănase îl aștept înapoi, dar tot joacă bine acolo. Să dea Domnul să joace bine și să ia bani!

Vreau să se întoarcă Tănase, dar are salariu mare acolo, o să încerc să-l aduc!”, a spus Becali, conform Fanatik.

Patronul vicecampioanei a prefațat următoarea campanie de transferuri. Nu vrea să audă de Bahassa, jucătorul celor de la FCU Craiova, despre care s-a zvonit că ar vrea să semneze cu roș-albaștrii.

„De Bahassa vorbim acum? Noi vorbim de artificii.. îmi trebuie un atacant de valoare, dau și 3 milioane de euro! Ca să iau unul bun. Din țară nu ai ce să iei!
De Coman nu am ce să mai spun. Nu ai voie să faci așa ceva, să dai așa goluri. Nu îți e rușine?

Să dai golul ăla de nicăieri? Așa ceva nu e posibil. E imposibil să faci așa ceva.

Nu mă interesează clauza lui (n.r. – 5 milioane de euro), ci să câștig campionatul. Clauza asta a fost condiția ca el să prelungească!”, a încheiat Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed