Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Ce se întâmplă cu vedeta celor de la FCSB. Noi probleme întâmpinate înaintea meciului

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a aflat ce se întâmplă cu vedeta celor de la FCSB. Noi probleme întâmpinate înaintea meciului direct de duminică seara, din etapa cu numărul 27.

FCSB va peste FC Botoșani, ultima clasată a Superligii, pentru a marca meciul din etapa cu numărul 27. Partida se va desfășura duminică, de la ora 20:00, pe Arena Națională, și se pare că roș-albaștrii au probleme cu fundașul sud-african.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Siyabonga Ngezana este titular incontestabil în meciurile liderului din Superliga, însă acesta nu s-a antrenat cu echipa, în ultimele zile.

Potrivit detaliilor date de tehnicianul italian al echipei la digisport.ro, fundașul a dat semne de răceală și nu se știe dacă va fi apt pentru meciul de duminică. Abia sâmbătă se va afla dacă Ngezana poate fi utilizat la meciul cu FC Botoșani, după ce va fi supus unor teste.

Cât despre Vlad Chiricheș, care a reluat de puțin timp antrenamentele cu echipa, nu se știe dacă acesta va putea fi folosit duminică. Ceea ce înseamnă că roș-albaștri se vor folosi de Joyskim Dawa și Ovidiu Popescu, în centrul apărării.

Chiricheș s-a accidentat în luna august a anului trecut, la meciul cu UTA, iar acesta nu a vrut să apeleze la intervenția chirurgicală, dorind astfel să se recupereze natural. Din cauza acestui lucru, staff-ul lui Elias Charalambous nu vrea să pună presiune pe fundaș.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed