Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Ce se întâmplă cu doi jucători cheie de la FCSB. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a aflat ce se întâmplă cu doi jucători cheie de la FCSB. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Este vorba despre Risto Radunovic şi Vlad Chiricheş.

Elias Charalambous a reuşit o performanţă importantă la FCSB. A câştigat titlul după 9 ani de secetă.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

După sărbătoarea titlului, încep emoţiile pentru Elias Charalambous. Doi dintre jucătorii importanţi ai echipei, Risto Radunovic şi Vlad Chiricheş nu sunt siguri că vor continua la FCSB.

Totuşi, liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă vine cu informaţii importante despre cei doi. Spune că ambii vor rămâne la echipă, conform fanatik.ro.

“Chiricheş rămânea oricum, chiar dacă nu luam campionatul. Era posibil să rămână şi pe alt post şi ca fotbalist. Eu am vorbit cu Radunovic, îşi doreşte să rămână.

Cred că dacă se înţelege cu conducerea, să îi mărească salariul, că despre asta cred că e vorba. Dacă în loc de 12.000 îi dă 15.000 sau 17.000, se înţeleg ei acolo.

Dar, Radunovic îşi doreşte să rămână. Dacă nu vin doi atacanţi… În Champions League nu mai poţi să îl pui pe Băluţă atacant. Nu ştiu dacă Denis Alibec este de salariul ăsta (20.000 de euro pe lună).

Am înţeles că nu îşi doreşte şi că vrea afară. N-am nimic cu Denis Alibec, cu niciun atacant din România. La ora asta nu prea ai ce să iei la ora asta. Louis Munteanu da, dar el ţine de Fiorentina.

Ia doi atacanţi de afară şi atunci poţi să te lupţi la campionat şi la cupele europene. Vezi că am avut Piovaccari, Thereau… Nivelul este la mare înălţime în Europa, ca să ai o şansă să mergi în grupe.

Mai există echipe de 50-60 de milioane cu care te mai poţi bate. Dar asta înseamnă să îţi faci echipă. Să iei doi atacanţi să se bată”, a spus Mustaţă, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed