Ce i-a făcut vedeta lui Elias Charalambous lui Gigi Becali. Imaginea care a rupt internetul. Întâlnire de senzaţie în vestiar / Foto

Ce i-a făcut vedeta lui Elias Charalambous lui Gigi Becali. Imaginea momentului postată pe rețelele de socializare. Siyabonga Ngezana apariție răvășitoare alături de latifundiarul din Pipera.

Ținute demne de podium, așa s-au prezentat roș-albaștrii înaintea meciului cu CFR Cluj, scor 0-1.

Ce i-a făcut vedeta lui Elias Charalambous lui Gigi Becali

Chiar dacă toate ținutele au fost spectaculoase, Siyabonga Ngezana a fost votat de către colegii săi, cel mai bine îmbrăcat. Fotbalistul a apărut într-o ținută impecabil, cu o pereche de ochelari de soare la ochi.

De pe Arena Națională nu a putut lipsi unicul patron, Gigi Becali, care și acesta, l-a rândul său, a avut o ținută la fel de impecabilă.

Înainte de începerea meciului, patronul a trecut și pe la vestiare, pentru a-și vedea jucătorii și a vorbi cu ei, iar Siyabonga nu a ratat momentul, așa că a făcut o fotografie.

Imaginea a fost încărcată de acesta pe rețelele de socializare, și a devenit foarte viralp. Mii de aprecieri în doar 30 de minute.

”Imposibil să nu fac eu ceva vreo mândrie”

Se pare că Gigu Becali nu a vrut să își facă apariția la celebrarea titlului. Acesta a fot convins cu greu de soția sa, de a fi prezent pe Arena Naționalp. Se pare că frica cea mai mare a patronului a fost să nu păcătuiască, din nou, din cauza mândriei sale, potrivot digisport.ro.

”De-aia am spus… Nevastă-mea că să merg, ‘Bă, nu vreau să merg, că, dacă merg, imediat fac eu ceva’. Zice ‘Nu, dom’ne, gândește-te, că ai o vârstă, că nu știu ce’.

Bine, atunci când mă duc zic ‘Luminița, în gândul meu Luminița, ca să nu fac ceva. Imposibil să nu fac eu ceva vreo mândrie, vreo trufie’. N-ai văzut? Abia m-am curățat după ce ne-a bătut Rapidul 4-0. Ăla a fost un moment în care mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a dat o lecție”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed