Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! S-a aflat înaintea dublei cu Kosovo și Elveția. Prestație fabuloasă a tricolorului.

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! S-a aflat chiar înaintea dublei cu Kosovo și Elveția. Tricolorul a avut o prestație fabuloasă.

Edi Iordănescu a primit o veste incredibilă! Anunțul vine din Cehia, acolo unde Florin Niță a avut o prestație excelentă pentru Pardubice.

Edi Iordănescu îl va avea în vizor pe Florin Niță

Edi Iordănescu îl va avea în vizor pe Florin Niță! Selecționerul echipei naționale are un motiv în plus de bucurie, după prestația extraordinară a portarului român în Cehia.

Acesta și-a ajutat echipa să se impună cu scorul de 2-0 pe terenul celor de la Brno, în runda cu numărul 2 a play-out-ului. Niță și-a scăpat echipa de la un dezastru și a reușit să apere două penalty-uri în decurs de 6 minute.

Astfel, portarul poate fi o soluție pentru selecționata României, pentru dubla din luna iunie, cu Kosovo și Elveția.

Selecționerul are un motiv de bucurie

Selecționerul are un motiv de bucurie! Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a anunțat suma de transfer pe care cei de la Genoa o cer în schimbul fotbalistului român.

„A fost o ofertă de 25 de milioane de euro și cei de la Genoa au refuzat. Vor undeva pe la 40 de milioane de euro. Ei nu vor să-l vândă, sunt foarte mulțumiți.

Ăștia 40 de milioane sunt puțin trași de păr, dar, dacă joacă încă un an, se pot lua banii ăștia, se pot face bonusuri de performanță, dar deocamdată sunt povești.

Mai are trei ani de contract cu Genoa. Fiind așa tânăr, cu atât de multe minute jucate, trezește interes. Cei de la Newcastle ziceau că vor jucători care încă nu au explodat. Radu e în această situație. Este un jucător de viitor, care a confirmat la un anumit nivel”, a spus Florin Manea la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed