Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! S-a aflat chiar înaintea meciului. Este oficial

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! S-a aflat chiar înaintea meciului. Este oficial. România îşi joacă viitorul la EURO 2024 duminică seara, pe Arena Naţională. După ruşinea cu Belarus, scor 0-0, tricolorii sunt obligaţi să îi bată pe ospătarii din Andorra.

Edi Iordănescu şi ai lui au comis-o la Budapesta, cu Belarus. Acel meci s-a terminat doar 0-0 şi acum calificarea la EURO 2024 începe să nu mai fie atât de sigură.

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu!

Cu aproximativ o zi îninatea meciului, Edi Iordănescu a primit vestea. Meciul România – Andorra, care va avea loc duminică, de la ora 21.45, în preliminariile Euro 2024, va fi condus de o brigadă din Estonia, cu Kristo Tohverla centru.

El va fi ajutat de Silver Koiv şi Sten Klaasen. Rezervă va fi Juri Frischer. În Camera VAR se vor afla doi germani: Pascal Müller şi Harm Osmers. Meciul din grupa I de calificare la Euro-2024 are loc, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţiională, şi va fi transmis de Prima TV.

În acest moment, România se află pe locul 2 în grupa preliminară, cu un punct sub liderul Elveţia şi cu 3 peste cei din Israel. Rivalii tricolorilor au însă un meci mai puţin. Este vorba despre confruntarea directă care a fost amânată din cauza războiului din Israel.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed