Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Decizie crucială înaintea meciului Israel-România. Disputa, decizisivă pentru calificarea la EURO 2024

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Decizie crucială înaintea meciului Israel-România. Disputa, decisivă pentru calificarea la EURO 2024. S-a aflat în urmă cu puţin timp.

Anunţ crucial pentru Edi Iordănescu înaintea disputei Israel-România. Cei de la UEFA au anunţat cine va conduce disputa de sâmbătă seara, de la ora 21.45.

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu!

Tricolorii lui Edi Iordănescu au în faţă un meci crucial. Israel – România poate schimba soarta unei generaţii. Am putea ajunge la EURO 2024 după aceastp dispută. Primul meci va fi cel cu Israel, care se va disputa în Ungaria. Pentru această partidă, UEFA a delegat un arbitru francez. Acesta a mai oficiat alte două meciuri ale naţionalei României.

Francois Letexier va arbitra meciul Israel – România din preliminariile EURO 2024. Francezul de 34 de ani va fi ajutat de asistenţii Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni. Al patrulea oficial va fi Jeremy Stinat.

Letexier a mai condus, în octombrie 2018, meciul cu Lituania din Liga Naţiunilor. Partida a fost câştigată de România cu 2-1. Al doilea meci oficiat de Letexier a avut loc în septembrie 2020. România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, tot în Liga Naţiunilor.

Letexier a mai condus, în septembrie 2018, România U21-Bosnia-Herţegovina U21. Meciul a fost câştigat de jucătorii antrenaţi atunci de Mirel Rădoi cu 2-0. Ianis Hagi.

În acest an, el a arbitrat partida dintre Manchester City şi Sevilla din Supercupa Europei, câştigată de „cetăţeni” la loviturile de departajare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed