Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Decizie crucială înaintea EURO 2024. Unde vor sta tricolorii

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Decizie crucială înaintea EURO 2024. S-a aflat unde vor sta tricolorii în Germania. UEFA a stabilit hotelurile pe care echipele le vor folosi pentru partidele ce se vor desfăşura în cadrul turneului final.

În fiecare oraş gazdă, UEFA a rezervat câte un hotel pentru fiecare echipă, la fiecare meci. Astfel, odată cu tragerea la sorţi, s-au stabilit şi hotelurile în care echipele se vor caza pentru partidele de la EURO.

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu!

Naţionala lui Edi Iordănescu va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen, 16:00)

22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22:00)

26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00)

Hotelurile unde vor sta tricolorii lui Edi Iordănescu în oraşele gazdă EURO

Munchen: INFINITY Hotel & Conference Resort

Koln: Radisson Blu Hotel

Frankfurt: Radisson Blu Hotel

Tricolorii lui Edi Iordănescu vor călători la aceste hoteluri de transfer în preziua meciurilor.
În ceea ce priveşte baza de pregătire, selecţionerul Edward Iordănescu a considerat că cea mai bună variantă pentru echipa naţională a României este baza de pregătire de la Würzburg, conform FRF.

Este un oraş aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich şi 300 kilometri de Koln. Pe lângă condiţiile oferite de hotel şi stadionul de antrenament, precum şi faptul că tricolorii se vor putea pregăti într-o zonă liniştită a Germaniei, un alt criteriu important a fost modalitatea de transport disponibilă pentru deplasarea în oraşele unde se vor juca partidele.

Gara din Würzburg are linie de tren rapid directă către toate cele 3 oraşe unde tricolorii vor evolua şi se află la 4 kilometri de hotel. În Würzburg sunt aproape 1.500 de români rezidenţi.

Echipa naţională a României va fi cazată pe perioada şederii în Germania la Hotel Melchior Park, un hotel de 4 stele ce va fi folosit în exclusivitate de delegaţia României: jucători, staff tehnic, staff medical, staff adiţional, staff suport şi managementul FRF.

Tricolorii se vor pregăti pe perioada Campionatului European la AKON Arena, stadion situat la 4 kilometri de hotel. Acesta aparţine formaţiei Würzburger Kickers, liderul Regionalei Bavaria în acest moment.

Echipa deţine şi recordul de promovare în 2.Bundesliga. Între 2011 şi 2016 a reuşit să ajungă din Liga a 6-a până în al doilea eşalon fotbalistic. A bifat patru promovări în cinci ani! La finalul sezonului 2016-2017 a retrogadat însă în Liga 3.

Stadionul a fost renovat ultima oară în 2016 şi are o capacitate de 13.090 de locuri, 2.562 dintre acestea fiind pe scaun, într-o tribună acoperită. Are nocturnă şi instalaţie automatizată de irigare. În 2006, la Campionatul Mondial din Germania, a fost gazdă pentru echipa naţională a Ghanei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed