Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Dezvăluiri dureroase despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Dezvăluiri dureroase despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Fiul lui Gigă Hagi nu a reușit să se impună deloc la echipa la care se află sub formă de împrumut.

Ianis Hagi se află sub formă de împrumut la Deporivo Alaves de la Rangers, formație la care a jucat în ultimele patru sezoane. Iar în ultimele 5 partide ale spaniolilor tricolorul a evouluat doar 19 minute.

Lovitură totală pentru Ianis Hagi!

Ianis Hagi se află într-o situație critică la Deportivo Alaves. După ce în 3 partide nu a jucat deloc, iar apoi a prins doar 19 minute, spaniolii au tras concluzia, care nu este una în favoarea lui.

„Cei care, la fel ca Giuliano Simeone, au arătat foarte puține sunt Abde Rebbach, Ianis Hagi și Xeber Alkain, deși situațiile lor sunt destul de diferite. Toți au avut mai multe ocazii pe parcursul sezonului să-l convingă pe Luis García și nu au reușit, după cum a spus însuși antrenorul în diferite ocazii.

În ceea ce îl privește pe Hagi, adevărul este că el este una dintre dezamăgirile sezonului. A venit la Alaves pentru a face diferența, după ce a primit referințe foarte bune de la Glasgow. Dar, până acum, nu a reușit să se adapteze la cerințele din La Liga.

Cu toate că nimeni nu se îndoiește de calitatea lui cu mingea la picior, tehnica nu este totul pentru a străluci la cel mai înalt nivel. El a trecut complet neobservat în majoritatea meciurilor sale”, au scris jurnaliștii de la Noticia de Alava.

În 22 de meciuri jucate pentru Alaves, Ianis Hagi a reușit să înscrie doar de două ori.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed