Dumitru Dragomir, dezvăluiri fabuloase! Decizia lui Edi Iordănescu din meciul cu Israel l-a şocat. Ce a făcut după calificarea tricolorilor la EURO 2024

Dumitru Dragomir, dezvăluiri fabuloase! Decizia lui Edi Iordănescu din meciul cu Israel l-a şocat. A crezut că face o mare greșeală. Ce a făcut după calificarea tricolorilor la EURO 2024.

Dumitru Dragomir a trăit duelul România-Israel la intensitate maximă! Fostul președinte LPF a fost uimit de alegerile lui Edi Iordănescu.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri fabuloase!

România s-a calificat la Campionatul European din 2024! După un 2-1 cu Israel, tricolorii ocupă primul loc în clasamentul Grupei I.

Dumitru Dragomir a recunoscut că partida echipei naționale împotriva reprezentativei Israelului a fost urmărită cu sufletul la gură. Fostul președinte LPF s-a îndoit de alegerile lui Edi Iordănescu.

Temător că face o greșeală în ceea ce a reprezentat înlocuirea lui Vladimir Screciu, afaceristul recunoaște că, aparent, toate deciziile selecționerului au dus la îndeplinirea scopului tricolorilor.

“Am fost de acord cu echipa făcută de el, dar cu o chestie nu l-am prea înțeles. În momentul în care l-a scos pe Screciu am înlemnit. Screciu e foarte bun în fața fundașilor. Și Bancu e foarte bun, e de Champions League.

Când l-a scos pe Screciu m-a trecut un fior. Am zis că a făcut o greșeală, pentru că nu știm să jucă, fără el acolo. Dar a fost bine, pentru că cedaseră israelienii din punct de vedere fizic!”, a spus Mitică Dragomir, potrivit Fanatik.

”Am sărbătorit! Am băut un păhărel mic de afinată!”

Dumitru Dragomir s-a bucurat din plin de calificarea tricolorilor la turneul final.

“Am sărbătorit acasă. Am băut un păhărel mic de afinată la 12 noaptea în cinstea calificării. Urmărește ce am zis la tine în emisiune înainte și atunci într-adevăr sunt oracol.

Am vorbit în permanență cu fiu-miu și am făcut pariu că bate. Acum îl încasez. Trebuie să dea o masă la prânz acuma pentru că i-am spus că batem când ăia conduceau cu 1-0. Întrebă-l. Jur!”, a mărturisit ”Oracolul din Bălcești”.

România va disputa ultimul meci al acestei campanii de calificare la EURO 2024, marți seară, de la ora 21.45, contra reprezentativei Elveției, pe Arena Națională!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed