Rămâne Florinel Coman la FCSB?! Dezvăluiri de ultimă oră despre jucător. Este răsturnare totală de situaţie

Ce se va întâmpla cu Florinel Coman din vară, va alege sau nu alt campionat?! Dezvăluiri de ultimă oră despre jucătorul FCSB-ului. Este răsturnare totală de situaţie în cazul său. Jucătorul este sfătuit să nu se grăbească să plece în Qatar.

Florinel Coman își dorește să facă un pas în cariera sa. Atacantul a declarat ca va pleca din vara de la FCSB și că are o ofertă de nerefuzat din Qatar! Totuși, oamenii din fotbal au altă părere despre decizia fotbalistului.

Rămâne Florinel Coman la FCSB?

Florinel Coman și este foarte aproape de a câștiga titlul de campion cu FCSB. Deși dorința de a pleca să evolueze în alt campionat este mare, jucătorul a fost sfătuit să nu ia o decizie rapidă. După participarea la EURO 2024, șansele sale să prindă o echipă în Europa, pot crește.

Acesta are momentan o ofertă din Qatar, de la Al-Duhail unde va primi un salariu fabulos.
Fostul internațional, Marius Niculae, știe care este țelul lui Coman și afirmă că va fi cu greu convins să mai rămână la echipa patronată de Gigi Becali.

„Dacă i se plătește clauza, cu siguranță nu va rămâne la FCSB. E golgheterul campionatului, face cel mai bun sezon. L-am sfătuit să mai aștepte până după EURO. Dacă face un Campionat European foarte bun, s-ar putea ca oferta să fie mult mai bună.

Nu mă surprinde (n.r. – că pleacă în Qatar)! Ultimii golgheteri au plecat în țările arabe: Florin Tănase, Alibec. Mai sunt Burcă, Stanciu și așa mai departe. E un campionat în care se investește foarte mult. Cristiano Ronaldo joacă în zona aia, e cel mai bun jucător din lume din punctul meu de vedere.

Părerea mea este că trebuie să-și rezolve partea financiară mai întâi. Este destul de tânăr și poate juca în Europa de plăcere mai târziu”, a declarat Marius Niculae.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed