Vestea momentului pentru echipa Armatei! Cum poate promova formația militară în Superliga. Este singura opțiune pentru roș-albaștrii

Vestea momentului pentru echipa Armatei! Cum poate promova formația militară în Superliga. Este singura opțiune pentru roș-albaștrii.

Echipa Armatei a primit o nouă lovitură, după ce Vasile Dîncu a retras inițiativa pentru modificarea Legii Sportului. Acum, militarii mai au o singură opțiune pentru promovarea în Superliga.

Echipa Armatei nu are alte opțiuni

Echipa Armatei nu are alte opțiuni! Singura variantă pentru ca echipa militară să promoveze în primul eșalon al fotbalului românesc rămâne asocierea cu o entitate privată.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a explicat, în urmă cu un an, că schimbarea statutului formației de la club de drept public la club de drept privat s-ar putea realiza și prin preluarea acțiunilor de către o Societate Comercială Sportivă pe Acțiuni, deținută chiar de minister.

La auzul acestei vești, Marius Lăcătuș, legendă a formației din Ghencea, a vorbit despre situația de la echipă. „Fiara” a anunțat că nu este afectat de situația dreptului de promovare și că va susține echipa indiferent de eșalonul în care joacă.

„Eu sunt stelist indiferent ce se întâmplă, nu depind de această lege. Eu voi fi alături de club, indiferent de liga în care joacă. Nu mă deranjează cu absolut nimic.

Acum, toată lumea zice că proiectul a fost blocat. Până acum, toată lumea urla că nu e corect, că aia nu se poate, că e echipă departamentală. Asta e. Clubul trebuie să găsească acum soluții pentru a putea promova”, a spus Lăcătuș, pentru Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. sa va fie rusine ca folositi bugetul armatei pentru capriciile voastre.De ce nu sustineti echipa asta din banii vostri proprii chiar trebuie sa folosim milioane de euro pentru o echipa de fotbal? oare nu exista nimeni in tara asta sa se sesizeze cum se arunca bugetul de la aparare in gunoi???/

  2. Jos comunismul! Clubul bolșevic deturnează banul public pentru a distorsiona competiția profesionistă. Ne întoarcem toți în comunism fiindcă așa vor niște viitori pensionari speciali?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed