Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi! Unde se va juca derby-ul cu FCSB. S-a împlinit dorința lui Dan Şucu

Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi. Este oficial. S-a anunțat unde se va juca derby-ul cu FCSB. S-a împlinit dorința lui Dan Şucu. Cel mai mare stadion din România va găzdui meciul.

Rapid o întâlnește pe FCSB, în etapa cu numărul 30 a Superligii. Rapidiștii și-au dorit ca meciul că se joace pe o arenă mai mare decât cea din Giulești.

Este oficial. Unde se joacă derby-ul Rapid – FCSB

După ce în ultimele zile s-a discutat unde se va juca meciul dintre Rapid și FCSB, acum lucrurile au fost stabilite. Giuleștenii au postat un comunicat oficial pe pagina de Facebook.

Stadionul ales a fost Arena Națională, giuleștenii invocând cererea mare de bilete. Rivalii vor primi o peluză întreagă.

„Rapid încheie sezonul regular pe teren propriu, cu un meci important, împotriva liderului FCSB, la finalul săptămânii viitoare.

Din cauza faptului că cererea de bilete pentru acest joc este foarte mare, iar pentru că Giuleștiul are, din păcate, o capacitate prea mică de locuri pentru un derby în care Rapid speră să micșoreze diferența față de prima poziție, am decis ca partida cu FCSB să se dispute pe Arena Națională.

Știm că nu este casa noastră, dar nu putem să le răpim șansa zecilor de mii de rapidiști, care nu ar prinde bilet, de a fi pe stadion și de a-și încuraja echipa iubită.

De asemenea, le vom oferi oaspeților întreaga peluză, pentru că ne dorim spectacol și în tribune.

Astfel, biletele vor fi puse în vânzare după ce se va stabili data și ora disputării partidei.

Vă vom ține la curent cum vom avea noutăți!, este comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului giuleștean.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed