Gigi Becali îi dă lecţii lui Dan Şucu! Ce este obligat să facă şeful de la Rapid. Decizia care îi vizează direct pe cei de la FCSB

Gigi Becali îi dă lecţii lui Dan Şucu! S-a aflat ce este obligat să facă şeful de la Rapid. Decizia care îi vizează direct pe cei de la FCSB. Latifundiarul din Pipera i-a dat un mesaj clar omologului din Giuleşti.

Gigi Becali i-a spus clar lui Dan Şucu. Derby-ul din ultima etapă a sezonului regulat, Rapid-FCSB, trebuie să se joace pe Arena Naţională.

Gigi Becali îi dă lecţii lui Dan Şucu!

Gigi Becali îi dă lecţii lui Dan Şucu. A spus clar că dacă Şucu vrea bani derby-ul trebuie să se joace pe Arena Națională. „E vorba de bani, tu vrei 100.000 sau 500.000? Dacă vrei mai mulți bani, atunci trebuie să joci pe Arena Națională. Eu dacă joc, acolo mă duc, pe Arenă, pe mine mă interesează banii. Dacă nu ai bani, atunci nu poți să faci fotbal.

Trebuie să fii nebun să ai posibilitatea de a juca pe un stadion de 50.000 de locuri, iar tu să-l alegi pe cel de 14.000”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Cu două etape înaintea finalului sezonului regulat din Superliga FCSB are 10 puncte avans faţă de Rapid. Cele două echipe au meciuri grele în această etapă. Giuleştenii au meci în deplasare, cu CSU Craiova, în timp ce liderul are meci pe Arena Naţională, contra celor de la Petrolul. În ultima etapă a sezonului regulat se dispută meciul Rapid-FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed